seuran esittely

Seuran postilaatikko

  • Variston Tennis ry.
  • Rystypolku 2
  • 01720 Vantaa

Yhteyttä kannattaa kuitenkin ottaa hallituksen jäseniin [yhteystiedot].

 

 

Variston Tennis r.y. - VarTe

VarTe toimii Länsi-Vantaan Tenniskeskuksessa Vantaan Varistossa. VarTe on perustettu vuonna 1998 kahden vantaalaisen tennisseuran, E-VTS ja Rysty-Set, yhdistyttyä, ja tennistä on pelattu samoissa tiloissa jo 40 vuoden ajan. VarTe on kansallisesti menestyvien pelaajien kasvattajaseura, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia lajipalveluja kaikenikäisille ja -tasoisille tennispelaajille. Opettajamme ovat ammattitaitoisia ja kannustavia ja opetusilmapiiri iloinen.

Seuran jäsenistö, noin 450 jäsentä, on kotoisin pääosin pääkaupunkiseudulta iän vaihdellessa 4-vuotiaasta minitenniskoululaisesta vanhemman sarjan senioreihin. Tennis sopii lajina kaikille ikäryhmille ja on liikunnan ohella erinomainen sosiaalinen tapahtuma.

Valmennustoiminnasta enemmän vieresellä sivulla.

Kilpailutoiminta

  • Neljä kansallista kilpailua vuosittain
  • Seuran sisäiset mestaruuskilpailut
  • Suomen Tennisliiton sarjatennis ja RF Cup - hallisarja
  • Seura- ja ystävyysottelut
  • Valmennusryhmien keskinäiset harjoitusottelut

Koulutus- ja kehittämistoiminta

Seura pyrkii huolehtimaan omien seuravalmentajien, tuomareiden ja toimihenkilöiden ammattitaidosta osallistumalla Tennisliiton koulutukseen ja järjestämällä omia koulutustilaisuuksia.
 

Seuratoiminta

Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden yhteisiin peli-iltoihin, oheistoimintaan, tennismatkoihin mm. Stockholm Openiin ja tietysti yhteisiin vuosijuhliin. Seurassamme toimii virkeä virkistysjaosto ja ahkera naisjaosto.

Tennis on haasteellinen ja mielenkiintoinen harrastus, jonka parissa oppii useita erilaisia taitoja. Sivutuotteena saa hyvän kunnon. Tenniksen kautta saat uusia tuttavuuksia ja mukavia tenniskavereita.

Näitä asioita voit kokea Variston Tennisseurassa. Harrastamme tennistä pilke silmäkulmassa; tosissaan vaan ei vakavasti. Tervetuloa mukaan toimintaamme. Liity vireään ja viihtyisään seuraan!