Lexia-tennisleirit

Kesällä 2023 lasten Lexia-tennisleirit järjestetään viikoilla 23, 24, 25 ja 31. Vuonna 2014 - 2018 syntyneet osallistuvat minitennikseen (175€/vko). Vuonna 2008 - 2013 syntyneet osallistuvat junioritennikseen (230€/vko). Kaikki osallistujat ovat vakuutettuja tapaturman varalta. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia.

Leirin kesto on maanantai - perjantai (vko 25 ma - ke), klo 9 - 14. Klo 14 - 17 on mahdollisuus iltapäivähoitoon (55€/vko). Tennistä on päivittäin kolme tuntia, tunti muuta liikkuntaa sekä tunnin ruokatauko. Lounaalla tarjotaan maittavaa kotiruokaa. 

Ota leirille mukaan vaaleapohjaiset sisäliikuntaan soveltuvat tossut, sekä ulkotossut, juomapullo ja maila, mikäli löytyy. Mailan saa tarvittaessa lainaksi. 

Ilmoittautuminen tapahtuu www.tennisclub.fi sivustolla. Tarvitset ilmoittautumiseen lapselle oman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käytä rekisteröinnissä lapsen nimeä ja ikää. Puhelinnumero ja sähköposti voi olla huoltajankin. Ruoka-allergiat ja halutessasi huoltajan yhteystiedot tulee lähettää sähköpostitse. Ilmoittautumisohjeet-sivu auttaa ongelmatilanteissa. 

Valitse haluamaltasi viikoilta minitennis tai junioritennis. Jos lapsi osallistuu myös iltapäiväkerhoon niin ilmoittaudu siihen erikseen.

Jos et millään onnistu ilmoittautumisessa niin ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella. antti.pelkonen@varistontennis.net p. 0400617665

Alla suorat linkit ilmoittautumiseen. Linkit toimii kunhan olet kirjautunut sisään tennisclubin sivustolle.