Tennismatkat

ATP-Tennismatka Portugaliin 24.4-1.5.2016

Lisätiedot: antti.pelkonen@varistontennis.net

Kilpapelaajien tennismatka Maspalomasiin 18-25.4.2015 

[esite]

Belek 12.-19.10.2013

[esite]

Belek lokakuussa 2012

[esite]

Syksyn 2011 reissu

Lähdimme 8. lokakuuta iltapäivällä kolealta Helsinki-Vantaalta kohti lämmintä Antalyaa Air Finlandin lennolla.

Seurueeseemme kuului 19 pelaajaa Vartesta ja Sata-tenniksestä. Kaikkiaan matkalaisia oli mukana lähes 40! Pelaajien ikähaitari oli 10 – 68v!! Mukana oli aktiivisesti kilpailevia junioreita, sekä tennistä harrastavia senioreita ja kaikkea siltä väliltä. Valmentajina reissussa oli Satan Samu Rahkila, Varten Kari Siukonen, sekä allekirjoittanut.

Tennisharjoitukset pääsimme aloittamaan sunnuntaiaamuna yhdeksältä. Leirin alkua piinanneista harvinaisista sateista huolimatta, pääsimme pelaamaan ennakolta suunnitellun määrän ja innokkaimmat sitäkin enemmän. Suuri kiitos kuuluu leirille osallistujille talkoohengessä tehdyistä kenttien kuivauksista. Hannu kuivasi yhden kentän jopa yöllä!!

Hotellimme Chervo Club Sirena [kartta] oli viihtyisä ja tarjosi hyvät ruoat niin aamiaisella, lounaalla, kuin päivälliselläkin. Erityisen hyvä asia oli kenttien sijainti hotellin alueella, sekä hotellin oma ranta. Kuuleman mukaan hotellin anniskelu ravintoloissa tarjottiin erittäin hyvää Rakia (Raki = paikallinen iloliemi), jonka mukaan eräskin leiriläinen sai lisänimen loppuviikolle, hikoiltuaan Rakin väristä nestettä tenniskentällä… 
Perjantaina pelattiin kuumissa olosuhteissa leikkimielinen lopputurnaus kahdessa sarjassa. Kolmen tunnin uurastuksen jälkeen voittajiksi selvisivät Lefa ja Jaakko. Vielä lähtöpäivänä lauantaina muutamat olivat aamutuimaan ottamassa mittaa toisistaan tenniskentällä ennen kotiin lähtöä.

Koko viikko selvittiin ilman suurempia loukkaantumisia, lukuun ottamatta yhtä takareiden revähtymää. Viikon jälkeen leirin nuorisokaarti oli sitä mieltä, että viikon harjoittelu ei tuntunut kropassa ollenkaan?? Sen sijaan seniorit valittelivat jumiutuneita jalkojaan ja selkiään loppuviikolla jumpasta, uimisesta ja venyttelystä huolimatta.

Leiriviikko oli onnistunut pienestä sateesta huolimatta. Kaikki pelaajat ja me valmentajat viihdyimme lämpimässä Välimeren ilmastossa. Viikko toi mukavan piristysruiskeen syksyyn ja kaikki olivat sitä mieltä, että reissu uusitaan ensi syksynä, tai jopa tulevana pääsiäisenä…

Kiitos kaikille leirille osallistuneille, sekä Karille ja Samulle!

Antti Pelkonen