UKK


1. Milloin syyskausi alkaa ja mitkä pyhät ei ole treenejä?

Syyskausi alkaa 15.8. ja päättyy 22.12. Kevätkausi alkaa 3.1 ja päättyy 2.6. Itsenäisyyspäivänä 6.12 ei ole treenejä, viikolla 8. ei ole treenejä, pääsiäisenä (to-ma) ei ole treenejä, vapunaattona ja päivänä ei ole treenejä, helatorstaina ei ole treenejä.

2. Pitääkö poissaolosta (esim. sairastuminen) ilmoittaa ja kenelle?

Käytössämme on korvausjärjestelmä, jolla voit vapauttaa oman harjoituksesi ja korvata sen saman tasoisessa toisessa ryhmässä. Järjestelmä toimii osoitteessa www.tennisclub.fi

3. Miten saan treenilaskun?

Saat treenilaskun VarTelle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et ole saanut laskua, niin tarkistathan roskapostisi. 

Ongelmatilanteissa ota yhteys Antti Pelkoseen antti.pelkonen@varistontennis.net

4. Miten pukeudun treeneihin?

Sisäpelikengät / tenniskengät ja ihan normaalit treenivaatteet, kuten t-paita ja shortsit. Talvella kovalla pakkasella myös halli viilenee ja silloin kannattaa pitää mukana pitkähihaista- ja lahkeista vaatetta.

Muista vesipullo!

5. Mistä löydän treenihinnaston

LINKKI HINNASTOON

6. Vakuutus

Valmennusmaksu ja VarTen jäsenyys ei sisällä tapaturmavakuutusta

7. Valokuvaus

Mikäli et halua esiintyä VarTen kuvissa (esim. Facebook ja Instagram), niin ilmoita asiasta sähköpostitse Antti Pelkoselle antti.pelkonen@varistontennis.net

8. Liikuntasetelit

Voit maksaa valmennusmaksuja Edenredilla, Smartumilla ja ePassilla. Maksuohjeet löytyvät kunkin palveluntarjoajan verkkosivuilta.

9. Miten ilmoittaudun?

Kaikkiin tapahtumiin ilmoittautuminen tehdään www.tennisclub.fi sivustolla. Ilmoittautumisohje-sivu auttaa ongelmatilanteissa.